Despre noi - Dinadrom S.R.L

S.C. DINADROM S.R.L. și-a început activitatea în producția de mobilier, în anul 2001, cu un număr de 4 angajați, iar în prezent are un numar de peste 30 de angajați. Firma noastră execută la comandă mobilier într-o gamă variată de modele și culori.

DOMENIU DE ACTIVITATE

Producția și comercializarea mobilierului

PAL, MDF ȘI ALTE PRODUSE DERIVATE DIN LEMN

Firma noastră se adresează persoanelor fizice și juridice, cu o gamă variată de modele și culori cum ar fi: bucătării, livinguri, dresinguri și dormitoare, farmacii, mobilier pentru firme și spații comerciale.

Comercializarea produselor de tapiterie și electrocasnice

FRANKE, ARISTON, AEG, GORENJE, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, TEKA

Comercializarea produselor de tapiterie (canapele, saltele) și a electrocasnicelor(FRANKE, ARISTON, AEG, GORENJE, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, TEKA).

Creșterea calității produselor

”DECÂT SĂ FACI MULTE ȘI RELE, MAI BINE UNUL ȘI BUN“

Unul dintre atuurile firmei este neimplicarea în alte activități conexe, concetrând întreaga activitate pe un singur domeniu, reușind să crească în permanență calitatea produselor oferite.

Creșterea calității produselor oferite se datorează personalului calificat în domeniu, orientarea societății numai pe segmentul mobilă, folosim accesorii de calitate, import Austria și Germania, fiind deschiși tot timpul la colaborarea dintre client și firmă și la evaluarea cerințelor pieței.