Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul mondoferm.ro

  1. Cadru general

Prezenta Politică de Confidențialitate definește condițiile de utilizare a site-ului mondoferm.ro, proprietatea SC DINADROM SRL (denumit în continuare vânzător), CUI: RO 13864033 J33/237/2001.  Adresă: Suceava, Str. Calea Unirii, Nr. 60.

Echipa dinadrom.ro încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem să oferim utilizatorilor site-ului o experiență online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care d-voastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

Informatii generale privind protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi! Prin prezenta declaratie, dorim asadar sa va informam cu privire la protectia datelor cu caracter personal din cadrul companiei noastre. Prelucram, stocam si utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, strict in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 46/95/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Prin prezenta declaratie, dorim de asemenea sa va informam cu privire la tipurile de date cu caracter personal pe care le vom procesa, scopurile procesarii, precum si cu privire la drepturile pe care le aveti:

Date colectate

Sunt considerate date cu caracter personal orice informaţii folosite pentru a identifica un individ, cum ar fi numele, adresa de e-mail şi adresa poştală. Aceste date sunt stocate numai dacă dumneavoastră ne puneţi la dispoziţie personal aceste informaţii, de exemplu, dacă ne contactați prin intermediul unui formular de contact de pe site-ul nostru, sau doriţi să vă abonaţi la un newsletter. Atunci cand vizitati website-ul nostru, serverul nostru va stoca temporar fiecare acces, intr-un fisier jurnal. Urmatoarele date sunt colectate si stocate:

      • adresa IP a computerului solicitant;
      • data si ora accesului;
      • numele si adresa URL a datelor extrase;
      • cantitatea de date transmise;
      • mesajul daca regasirea a fost realizata;
      • datele de detectare ale browserului si sistemul de operare utilizat;
      • website-ul de pe care a fost initiat accesul;
      • umele furnizorului dvs. de acces la internet

Pe acest site sunt colectate următoarele categorii de date cu caracter personal ale cumpărătorilor și utilizatorilor care accesează site-ul, aleg să își creeze cont sau care trimit informații prin formularele de contact de pe site:

      • Numele și prenumele;
      • Adresa de facturare ( Țară, stradă, oraș, județ, cod poștal);
      • Adresa de livrare ( Țară, stradă, oraș, județ, cod poștal);
      • Număr de telefon;
      • Adresă de e-mail;
      • Adresa IP de pe care au accesat acest website.

Scopul colectarii

Datele personale sunt colectate în scopul:

      • Trimiterii de răspunsuri la solicitările primite prin formularele de contact online;
      • Pentru a răspunde la întrebările dvs. sau atunci când formulați reclamații, ne transmiteți recenzii, comentarii sau ne contactați în alt mod. Este în interesul nostru legitim de afaceri să vă răspundem;
      • Scopul de marketing și publicitate. Netransmiterea anumitor informații va face imposibilă oferirea de către noi a unor campanii de marketing personalizate către dumneavoastră.

Datele personale colectate pe website-ul www.dinadrom.ro  nu sunt folosite și nu sunt transmise unor terți în scop de marketing direct, remarketing, publicitate sau pentru trimiterea pe orice cale de newslettere ori mesaje cu oferte, fără acordul prealabil al utilizatorului.

Suport tehnic

Puteți solicita asistență sau ne puteți adresa orice întrebări, comentarii, sugestii sau probleme privind site-ul sau produsele comercializate sau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prin contactarea la adresele din secțiunea ”Contact” de pe site. Datele dvs. vor fi utilizate în mod exclusiv în scopul analizării solicitării dvs.

Newsletter

Puteți să vă abonați la serviciul de transmitere prin e-mail a newsletter-ului, prin furnizarea unei adrese de e-mail valide la care să vă fie transmise comunicările, în secțiunea ”Newsletter” de pe site-ul nostru. Puteți să vă dezabonați în orice moment prin transmiterea unui e-mail la office@dinadrom.ro cu solicitarea de dezabonare sau accesând link-ul dedicat existent la sfârșitul fiecărui newsletter. Dezabonarea nu va afecta legalitatea prelucrării, conform consimțământului acordat anterior retragerii.

În cazul în care aţi optat în mod expres pentru aceasta modalitate de comunicare, vă putem transmite mesaje text (SMS) pe numărul de telefon înregistrat pe site pentru acest scop specific de prelucrare.

 

Utilizarea cookie-urilor și Google Analytics

Utilizăm tehnologia cookie-urilor pe site-ul nostru, care ne permite să facilităm experiența navigării, în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea site-ului. Folosirea cookie-urilor nu este asociată cu informațiile de identificare personală de pe site. De asemenea, utilizăm Google Analytics pentru a analiza informația furnizată de către utilizatorii site-ului. Aceste informații ne permit să înțelegem mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl folosesc. Nu este inclusă nicio informație de identificare personală în acest tip de raport. Nu utilizăm cookie-uri pentru a colecta date personale și nu folosim tehnologia care conectează informațiile colectate prin cookie-uri de datele utilizatorilor site-ului nostru. Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor și statisticile privind utilizarea Google Analytics pe site-ul nostru web, precum și modul în care puteți să nu optați pentru diferite tipuri de prelucrare, dezactivarea stocării cookie-urilor sau înlăturarea cookie-urilor înregistrate, vă rugăm să vedeți Politica noastră de utilizare a cookie-urilor.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu videouri, imagini, articole etc.) de pe alte site-uri web, care se comportă exact la fel ca și cum utilizatorii au vizualizat conținutul terțului site web. Site-urile web respective pot să colecteze date despre utilizatorii de pe acest site, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară, inclusiv să le urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă aceștia au un cont și sunt autentificați în acele site-uri web. Eventualele date colectate astfel sunt stocate și prelucrate în conformitate cu politicile proprii ale companiilor care detin respectivele site-uri web și pot fi transferate către țări din afara SEE.

Prin folosirea icon-urilor de distribuire pe social media puse la dispozitie pe paginile din acest site, utilizatorii transmit către respectivele rețele sociale date care sunt stocate si prelucrate în conformitate cu politicile proprii ale acelor companii și care pot fi transferate către țări din afara SEE. Comentariile, recenziile și solicitarile trimise prin formularele de contact online de catre utilizatori pe acest site sunt supuse verificării printr-un serviciu automat de detectare a spamului, iar metadatele acestora pot fi transferate către țări din afara SEE.

De asemenea, vânzătorul va transmite la solicitarea organelor de drept abilitate prin lege toate datele personale colectate pe acest site de care au nevoie acestea.

Durata de stocare

Datele personale colectate pe acest site sunt păstrate de vânzător pe diferite medii de stocare a informațiilor după criteriul cea mai lungă din următoarele perioade de timp:

      • până la ducerea la îndeplinire completă a scopului pentru care au fost colectate;
      • până la solicitarea de ștergere a acestora adresată în scris de utilizator vânzătorului;
      • până la expirarea perioadei minime legale de păstrare a acestora.

Daca nu sunt șterse sau editate de administrator sau de utilizatorul care le-a postat pe acest site, comentariile/recenziile și metadatele acestora sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată pentru aprobarea automată a comentariilor/recenziilor următoare postate de același utilizator. Utilizatorii care își deschid cont își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). Utilizatorii care își șterg singuri contul nu pot șterge datele personale din comenzile plasate, comentarii și recenzii postate. Pentru ștergerea acestora e necesar să contacteze vânzătorul în scris. De asemenea, administratorii acestui site pot vedea, edita și șterge oricând aceste informații, fără acordul utilizatorilor.

Ștergerea datelor personale colectate pe acest site nu se va realiza dacă:

      • datele sunt necesare pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și informare;
      • datele sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații legale;
      • există un interes public în domeniul sănătății publice;
      • este necesară arhivarea acestora în interes public, sunt folosite in cercetarea științifică sau istorică sau in scopuri statistice;
      • datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii ale căror date personale sunt colectate pe acest site au urmatoarele drepturi:

        • de a fi informați în legătura cu natura exactă a datelor stocate;
        • da a fi informați dacă datele personale proprii sunt sau nu prelucrate și în ce scop;
        • de a primi o copie a tuturor datelor proprii stocate, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, cu condiția să nu aducă atingere drepturilor și libertăților altora;
        • de a primi orice informații disponibile privind sursa datelor cu caracter personal, în cazul în care datele nu sunt colectate de la persoana vizată;
        • de a le fi transferate în siguranță oricare din datele personale stocate către alt operator, transferând totodata și răspunderea în legătură cu protecția și durata de stocare a datelor personale solicitate a fi transmise către operatorul respectiv;
        • de a le fi actualizate datele stocate care nu pot fi editate de catre acestia si de a primi confirmarea ca datele au fost actualizate, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate
      • de restricționare a prelucrării datelor în cazurile prevazute de lege si de a primi confirmarea pentru aceasta, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate
      • de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc
      • de a le fi sterse datele stocate care au depasit durata minima de stocare prevazuta la Capitolul 7 din acest document
      • de a-și retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea datelor stocate daca nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea acestora
      • de a fi informati in scris, la adresa de posta electronica furnizata, de orice eveniment de incalcare a securitatii datelor stocate, in maxim 72 de ore de la producerea acestuia
      • de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Informații de contact

În cazul în care aveți întrebări despre modul în care prelucrăm informațiile personale sau dacă doriți să exercitați vreunul dintre drepturile antetior mentionate în prezenta Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți o cerere și datată, însoțită de dovada identității la adresa de e-mail office@dinadrom.ro